10 jaar Asian Kidz Support

10 jaar Asian Kidz Support

Trots en dankbaar

Even stilstaan bij alles wat is geweest.
Stichting Asian Kidz Support bestaat 10 jaar, een reden om trots te zijn op de resultaten die behaald zijn in de afgelopen tijd. Dit hebben we mede te danken aan ‘onze’ gulle en trouwe donateurs.

Veel dank gaat uit naar al onze donateurs die door de jaren heen een bijdrage hebben geleverd.

Het 2e lustrum laten we niet zomaar voorbij gaan. Wie jarig is trakteert! En dit gaan we doen op een creatieve manier via de digitale weg. Houd uw mail in de gaten.

 

1e flyer Asian Kidz Support 2008

Ontstaan

Tijdens de planning van een 6 maanden fietsreis door zuid-oost Azië in 2008 – 2009, werd er door Angela en Joop een doel gezet: ondersteuning bieden aan kansarme kinderen in elk land wat ze bezochten. Eenmaal thuis gekomen, is dat voornemen uitgegroeid tot de stichting Asian Kidz Support. Een non-profit organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers.

 

 

 

 

Jubileumreis

Begin oktober 2019 zijn we afgereisd met het voltallig bestuur (ieder op eigen kosten) om een tehuis te bezoeken in noord-oost Thailand. Sarnelli house ontvangt al jaren ondersteuning van Asian Kidz Support in de vorm van opleidingen en donaties ter plaatse zoals rijst, medicijnen, melk etc. In het tehuis waar HIV en Aids kinderen zijn opgenomen hebben we 5 dagen vrijwilligerswerk verricht en een Dutch Fun Game Day georganiseerd. Een zeskamp waar 80 kidz aan mee hebben gedaan (lees meer over de Dutch Fun Game Day via deze link).

De bestuursleden maakten hun eerste reis voor de stichting wat indrukwekkend en intens beleefd is. Het is een bijzondere reis geworden en het bezoek aan het tehuis heeft een duidelijk beeld gegeven waar Asian Kidz Support zich voor inzet.

 

Infographic

Infographic AKS 2009 – 2019

Foto expositie ‘onderweg’

Een activiteit t.g.v. het 2e lustrum is de foto expositie ‘onderweg’ in de hal van het Stadskantoor,
Weg op den Heuvel 35, Helmond.

 

Deze foto expositie is het prachtige resultaat van jaren reizen en bestaat uit 29 beelden verwerkt in posterformaat. Een reeks boeiende foto’s die het gevoel van Azië wat dichter bij haalt.
Te zien tot 30 augustus 2019!

Tijd en zin om een kijkje te komen nemen!
Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur.

2019-12-11T18:41:10+00:00