Activiteiten

Activiteiten2018-12-26T10:21:55+00:00

 

Laatste plastic zakken uit kledingcontainer

Vanaf 22 maart 2024 is het niet meer mogelijk om gebruikte kleding en schoenen in te leveren.
De laatste plastic zakken zijn uit de kledingcontainer gehaald en AKS is na 13 jaar definitief gestopt met de kledinginzameling.

Lezing Heeren van de Peel 14-09-2022

Voor de Heeren van de Peel is er een lezing ‘Onderweg met een doel’ gehouden.

De stichting en de manier van onderweg (avontuurlijk fietsen) zijn is een prachtige combinatie voor een avondvullend programma. De gezellige avond was goed bezocht en er werd volop belangstelling en interesse getoond.

Uitnodiging Heeren van de Peel_Onderweg met een doel

Garagesale zaterdag 24 juli 2021

We hebben een fantastische dag gehad met een hele mooie opbrengst. Enorm bedankt allemaal!

Oliebollen ‘loop en verkoop’

georganiseerd door ‘t Jasper Sport

De oliebollenloop een gezellige en bovenal een smakelijke loop met deze keer als goed doel stichting Asian Kidz Support.

Tientallen personen verschenen 2e Kerstdag aan de jaarlijkse oliebollenloop, een sportief begin van de ochtend. En een goede manier om het diner van 1e Kerstdag te verwerken. Het weer was prima, zelfs de zon brak even door het wolkendek heen. Heerlijk!

Oliebollenloop 2017 2

Oliebollenverkoop 2017

 

 

 

 

 

 

Het parcours op en rond de kunststofbaan zag er indrukwekkend uit, een ronde van 2 km die maximaal 5 keer gelopen kon worden. Voor elke atleet, wandelaar een gekozen afstand in eigen tempo. En natuurlijk na afloop gemoedelijk bijkletsen met een vers gebakken oliebol.

Op zaterdag 30 december de oliebollenverkoop. De oliebollenbakkers waren vroeg uit de veren om het beslag te maken en zorg te dragen voor de vele oliebollen die besteld zijn. De opbrengst hiervan is fantastisch! Een totaal van € 530,-

Wij, Angela en Joop hebben met veel plezier deelgenomen aan beide dagen en willen hierbij de donateurs en het team van vrijwilligers hartelijk danken voor elke bijdrage die er gemaakt is.

Samen Bouwen

iPM Partners, donateur sinds oprichting, vierde op 10 oktober 2017 hun tienjarig bestaan met een event, getiteld “Samen Bouwen”, vol workshops en vermaak. In plaats van cadeaus vroeg iPM Partners aan bezoekers en klanten om een bijdrage te doen aan een goed doel, genaamd stichting Asian Kidz Support.

Het bestuur van AKS was voltallig aanwezig tijdens het event. Wij hebben genoten van de mooie middag én avond met een verscheidenheid aan mensen. De wisselwerking met de bezoekers van Samen Bouwen hebben we enorm gewaardeerd. Geluk, kan erg eenvoudig zijn!

Samen bouwenSamen bouwen
Het event leverde een prachtbedrag op, de opbrengst van het jubileumevent bedroeg maar liefst € 8.550,-

iPM Partners en bezoekers enorm bedankt voor jullie support!

 

impressie-1

Presentatie ‘avontuurlijk fietsen’

Vele zekerheden loslaten en fietsen door de wereld, waarom?

De collage geeft een kleine impressie van de boeiende presentatie die zondag 18 september 2016 is geweest.  Een presentatie over de passie van Angela en Joop, avontuurlijk fietsen.

Nienke Crijns heeft voor de muzikale omlijsting gezorgd en de Oosterse hapjes viel bij iedereen in de smaak.

Het was een heerlijke dag, mede dankzij een topteam van mensen om ons heen.

Bedankt allemaal!