Dutch Fun Game Day

Dutch Fun Game Day

Jubileumreis

Begin oktober 2019 zijn we afgereisd met het voltallig bestuur (ieder op eigen kosten) om een tehuis te bezoeken in noord-oost Thailand. Sarnelli house ontvangt al jaren ondersteuning van Asian Kidz Support in de vorm van opleidingen en donaties ter plaatse zoals rijst, medicijnen, melk etc. In het tehuis waar HIV en Aids kinderen zijn opgenomen hebben we 5 dagen vrijwilligerswerk verricht en een Dutch Fun Game Day georganiseerd.

 

 

 

 

 

Een zeskamp waar 80 kidz aan mee hebben gedaan. Alle kinderen verzamelden zich 8 oktober vroeg in de ochtend op het grote sportveld. Er werden 12 teams gevormd van alle leeftijden. Al snel stonden de teams klaar om van start te gaan met de zeskamp bestaande uit spijkerpoepen, zaklopen, waterrace, voetbal slalom, spekhappen en eierlopen.

 

 

 

 

 

 

Ondanks de warmte waren de kinderen zeer fanatiek en competitief. Oudere kinderen hielpen de kleintjes wat heel mooi was om te zien. Na alle inspanningen werd de Dutch Fun Game Day afgesloten met een prijsuitreiking waarbij elk kind een medaille ontving en de teams in de top drie een mooie trofee in ontvangst mochten nemen.

 

 

 

 

 

 

Samen met het personeel van het tehuis, de kidz en bestuur AKS waren we één groot team wat ervoor gezorgd heeft dat het een fantastische dag is geworden. Waarvoor iedereen onze hartelijke dank.

2023-11-23T03:29:33+00:00