Scholing voor Bee

Scholing voor Bee

Ontplooien

Bee heeft een moeilijke start gehad, op zeer jonge leeftijd heeft ze beide ouders verloren aan aids. Oma en een tante hebben de eerste zorg op zich genomen, maar dat heeft niet lang geduurd. Bee is in haar vierde levensjaar uiteindelijk bij Sarnellihouse terecht gekomen wat nu haar thuis is. Bee wil zich graag ontplooien en medicijnen gaan studeren. Als voorbereiding op een universitaire studie is Bee in 2018 gestart op een High school in Khon Kaen.

2019

Het 1e schooljaar heeft een zeer positieve impact op Bee gehad. Ze is enorm gegroeid in haar zelfvertrouwen, wat prachtig is om te zien. Op haar school neemt ze deel aan quizzen en spreekt ze zelfs in het openbaar. Enkele jaren terug zou dit ondenkbaar zijn geweest.

Bee doet het erg goed op school en haalt mooie cijfers, waar ze erg trots op is. Ze leert graag de Koreaanse taal en houdt van K Pop bands.

Bee ontwikkelt zich tot een boeiende en leuke jonge vrouw.

2020

Foto van Bee is gemaakt tijdens ons bezoek in 2019. Het jaar 2020 zal als onvergetelijk de geschiedenis ingaan. Ondanks Covid-19 gaat het goed met Bee.

 

 

 

 

 

2021

Bee heeft de high school in Khon Kaen met zeer goed resultaat afgesloten en besloten om een time-out te nemen met haar studie.

2022 / 2023

Fantastisch dat we in de gelegenheid zijn geweest om Bee te ontmoeten  en te zien dat het goed met haar gaat. Ze is  vol zelfvertrouwen en volgt een online opleiding ‘accountancy’ naast haar werk als kok.

2023-11-23T04:49:40+00:00