Voorbereidingen voor de fiets tocht

Voorbereidingen voor de fiets tocht

zaterdag 20 december 2014

In totaal zijn we drie hele dagen in Bangkok geweest, heerlijk! Warm, druk en volop activiteit op straat. De 1e dag hebben we rustig aan gedaan, fietsen in elkaar gezet en shoppen voor spullen die we in NL achter gelaten hebben……

2e dag zijn we eropuit getrokken met de fiets, het drukke verkeer in van BKK. Even wennen maar al snel gaan we met de stroom mee en wijken we uit voor scooters, tuk tuk’s en loslopende honden.
Op naar het treinstation voor de ticket naar Ayutthaya, vanwaar we starten met de fiets sponsortocht.

3e dag hebben we onze fiets tassen herpakt, in totaal hebben we 10 Kg per persoon aan de fiets hangen. Zoveel mogelijk gelijk verdeeld zodat aan beide kanten hetzelfde gewicht hangt.

Op donderdag 18 december zijn we afgereisd naar Ayutthaya, een treinreis van ongeveer 2 uur.
De fietsen stonden geparkeerd voor de toiletdeur, en wij zaten 2 wagons verderop. Een behoorlijk druk traject en bij elke stop stappen er verkopers in met eten en drinken. Onze lunch bestond uit een bacon broodje en een chocoladebun, nog gekocht bij een bakery in BKK.

Aangekomen in Ayutthaya zijn we er meteen op uit getrokken om een goede accommodatie te vinden. Niet veel moeite voor hoeven doen, bij de eerste was het gelijk raak. Een mooie kamer met alles aanwezig, WIFI beperkt beschikbaar. Gisteren een route gefietst om er alvast wat in te komen en de fiets sponsorroute nagekeken, zonodig aangevuld met benodigde informatie voor een meer gedetailleerde omschrijving. Vandaag proviand voor onderweg inslaan en we zijn er klaar voor……………

P1050257     P1050262

P1050272    P1050265

2018-12-24T16:48:55+00:00