Oliebollen “loop en verkoop” 2017

Oliebollen “loop en verkoop” 2017

Oliebollen ‘loop en verkoop’

georganiseerd door ‘t Jasper Sport

De oliebollenloop een gezellige en bovenal een smakelijke loop met deze keer als goed doel stichting Asian Kidz Support.

Tientallen personen verschenen 2e Kerstdag aan de jaarlijkse oliebollenloop, een sportief begin van de ochtend. En een goede manier om het diner van 1e Kerstdag te verwerken. Het weer was prima, zelfs de zon brak even door het wolkendek heen. Heerlijk!

Oliebollenloop 2017 2

Oliebollenverkoop 2017

 

 

 

 

 

 

Het parcours op en rond de kunststofbaan zag er indrukwekkend uit, een ronde van 2 km die maximaal 5 keer gelopen kon worden. Voor elke atleet, wandelaar een gekozen afstand in eigen tempo. En natuurlijk na afloop gemoedelijk bijkletsen met een vers gebakken oliebol.

Op zaterdag 30 december de oliebollenverkoop. De oliebollenbakkers waren vroeg uit de veren om het beslag te maken en zorg te dragen voor de vele oliebollen die besteld zijn. De opbrengst hiervan is fantastisch! Een totaal van € 530,-

Wij, Angela en Joop hebben met veel plezier deelgenomen aan beide dagen en willen hierbij de donateurs en het team van vrijwilligers hartelijk danken voor elke bijdrage die er gemaakt is.

2023-11-24T06:28:25+00:00